Vi kan hjälpa dig med din bokutgivning

Vi är Sveriges främsta så kallade hybridförlag. I Hoi Förlagsgrupp ingår specialiserade verksamheter och imprints såsom Lilla Hoi, Kunskapshuset Förlag, Lusthuset Förlag, Hoi Audio, Hoi Agency och vårt danska dotterbolag Hoi Forlag ApS.

Läs mer om våra olika erbjudanden nedan.

img

Lektörstjänst

Vår populära lektorstjänst är till för alla som vill ge ut en bok. Dessutom erbjuder vi utgivning till utvalda författare i många genrer i en unik samarbetsmodell.

img

Ge ut skönlitterär bok

Om du vill ge ut en skönlitterär bok så är det via lektorstjänsten du börjar. Du skickar in ditt manus och vi bedömer det sedan för utgivning. Om vi bestämmer oss för att anta boken så ges den ut av Hoi Förlag.

img

Ge ut erotisk bok

Vi kan också hjälpa dig med att ge ut en erotisk bok. Vår imprint, Lusthuset Förlag, är Sveriges största erotiska bokförlag och vi satsar framför allt på utgivning av erotiska noveller i form av ljud- och e-böcker, men har även en viss utgivning i pappersformat. För att ge ut en erotisk novell skickar du in den via vår hemsida, erotiska bokmanus skickar du in via lektörstjänsten.

img

Ge ut fackbok

Är du en coach, föreläsare eller expert inom ett visst område och vill ge ut en fackbok? Då har vi ett specialpaket för dig. Vi kan även hjälpa till med spökskrivare, författarcoach och annat stöd på vägen. Fackböcker ges ut av vår imprint Kunskapshuset Förlag.

img

Ge ut barnbok

Vi kan också hjälpa dig med att ge ut en barnbok. Kontakta oss för priser gällande barnbokspaket. Våra barnböcker ges ut av vår senaste imprint, Lilla Hoi.