Ge ut en bok av typen skönlitteratur

Väljer du ett ge ut en bok hos oss kan vi bland annat hjälpa dig med skönlitteratur. Vi kommer då att ge ut din bok i både pappersformat samt i digitalt format. Om det finns ett intresse från din sida, samt vi bedömer att boken har förutsättningar att lyckas i detta format, då kan det även bli aktuellt med att ge ut en bok av typen ljudbok. Detta kommer dock kräva en investering från din sida. Oavsett vilket kommer vi sedan bland annat att använda oss av Facebook, Instagram, Twitter och nyhetsbrev för att marknadsföra din bok. Genom att ge ut en bok med hjälp av oss ger du därför dig själv så stora chanser som möjligt att lyckas med det hela.

Facklitteratur

Också facklitteratur kan vi hjälpa dig med att ge ut. Även i detta fall ges din bok ut i både pappersformat samt i digitalt format. När det gäller denna typ av litteratur vänder vi oss dock mer till föreläsare och företagare. Tanken är då att dessa ska ha sina egna nätverk och själv aktivt jobba med försäljningen av deras verk. Med detta sagt kan vi förstås fortfarande hjälpa till med marknadsföringen. Även i detta fall använder vi oss av olika typer av sociala medier samt nyhetsbrev.

Pocketutgivning

Har du skrivit en bok som redan getts ut av ett annat förlag? Vill du även ge ut den i pocketformat? Då är också detta något som vi i vissa fall kan hjälpa dig med. Om vi har godkänt din bok och du vill ha den utgiven i pocketformat kan du räkna med att detta kommer ske inom sex månader från och med godkännandet.

Några av våra projekt